مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 19 دی 1403 ساعت 16:102025-01-08اجتماعي

دو پروژه آموزشی با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش در شهرستان کرمان افتتاح شد


امروز 19 دی ماه و با حضور معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش، دبستان 6 کلاسه خیرساز «عارفین» در روستای هوتک از توابع شهرستان کرمان با اعتباری بالغ بر هشت میلیارد تومان افتتاح شد.

- ایسنا/کرمان امروز 19 دی ماه و با حضور معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش، دبستان 6 کلاسه خیرساز عارفین در روستای هوتک از توابع شهرستان کرمان با اعتباری بالغ بر هشت میلیارد تومان افتتاح شد.

رضوان حکیم زاده در مراسم افتتاح این مدرسه گفت: خیران مدرسه‎ساز برای همیشه تاریخ جاودانه و ماندگار هستند و پاداش مدرسه سازی در زندگی دنیوی و اخروی آنها ثبت می شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش از خیران به عنوان برگزیدگان خداوند متعال در روی زمین نام برد و افزود: بسیار خوشحالیم در دنیایی که همه به فکر خود هستند، خیران با سرمایه گذاری مادی در مدارس، آینده خوبی را برای ایران اسلامی رقم می زنند.

حکیم زاده با بیان اینکه دولت چهاردهم اهتمام ویژه ای به عدالت آموزشی دارد، اظهار کرد: در طول سال هایی که در حوزه آموزش و پرورش و دانشگاه خدمت کرده ام، برای اولین بار است که رییس جمهور کشور در هفته چند جلسه به بحث عدالت آموزشی و تحول در آموزش و پرورش می پردازد.

بنابراین گزارش، دبستان 6 کلاسه خیر ساز عارفین در زمینی به مساحت 2000 متر مربع با زیربنای 610 متر مربع افتتاح شد که ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دو پروژه آموزشی با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش در شهرستان کرمان افتتاح شد

دو پروژه آموزشی با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش در شهرستان کرمان افتتاح شد