مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 28 دی 1403 ساعت 14:062025-01-17پزشكي

نجاتیان: جایگاه پرستاری با جایگزینی بهیار تضعیف می شود


بدون حل ریشه ای مسائل پرستاری، پیشبرد اهداف نظام سلامت و اجرای درست برنامه ها و سیاست های کلی سلامت و برنامه هفتم امکان پذیر نیست.

- رییس کل سازمان نظام پرستاری گفت: بدون حل ریشه ای مسائل پرستاری، پیشبرد اهداف نظام سلامت و اجرای درست برنامه ها و سیاست های کلی سلامت و برنامه هفتم امکان پذیر نیست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبدا، احمد نجاتیان، در هشتاد و سومین اجلاس مدیران پرستاری که در تالار رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، افزود: سه ضلع مهم علم پرستاری، حکمرانی پرستاری و حوزه حرفه ای پرستاری از ارکان اصلی به شمار می روند و از دست اندرکاران تشکیل این جلسه، به خصوص معاون پرستاری وزیر بهداشت، تشکر می کنم که با دعوت از مدیران پرستاری و تشکیل پنل های تخصصی در ارتقای سطح دانش مدیران گروه های پرستاری تلاش می کنند.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه فرصتی که دولت چهاردهم ایجاد کرده است و با دید وسیعی که وزیر بهداشت نسبت به عرصه سلامت دارند و همچنین دید سیاست گذاری ایشان در وزارت بهداشت، قطعاً می توانیم به اهداف مطلوبی دست یابیم.

به اعتقاد نجاتیان، با تعامل و همگرایی بیشتر نهادهای پرستاری می توان در مسیر ارتقای کیفیت مراقبت های پرستاری و در نهایت رضایت مندی مردم گام های مضاعفی برداشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نجاتیان: جایگاه پرستاری با جایگزینی بهیار تضعیف می شود

نجاتیان: جایگاه پرستاری با جایگزینی بهیار تضعیف می شود