مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 5 دی 1403 ساعت 12:502024-12-25اقتصادي

بهره برداری از 20 پروژه مدرسه سازی تا دهه فجر امسال


مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس مازندران، گفت: اولویت اصلی این اداره، اتمام پروژه های نیمه تمام با پیشرفت بالاست و تا دهه فجر امسال 20 پروژه به بهره برداری خواهد رسید.

- ایسنا/مازندران مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس مازندران، گفت: اولویت اصلی این اداره، اتمام پروژه های نیمه تمام با پیشرفت بالاست و تا دهه فجر امسال 20 پروژه به بهره برداری خواهد رسید.

مهدی استادیان ساروی، چهارشنبه 5 دی ماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در سال مالی 1402، حدود 500 میلیارد تومان اعتبار برای مدرسه سازی اختصاص یافته که شامل 420 میلیارد تومان اعتبار ملی و مابقی استانی می شود.

وی افزود: در مجموع 25 پروژه با 169 کلاس درس و 24 هزار متر مربع به آموزش و پرورش مازندران تحویل داده شده است.

استادیان به اقدامات انجام شده در زمینه گرمایش مدارس، استانداردسازی فضای آموزشی و تعمیرات اشاره کرد و افزود: در سال مالی جدید، اعتباراتی واریز شده و تلاش ها برای اتمام پروژه های نیمه تمام ادامه دارد.

وی خاطرنشان کرد: 50 میلیارد تومان برای تعمیرات و استانداردسازی سیستم های گرمایشی مدارس اختصاص یافته و آسفالت مدارس نیز در حال انجام است.

مدیرکل نوسازی مدارس مازندران از مشارکت خیرین مدرسه ساز ابراز رضایت کرد و گفت: سال گذشته خیرین 300 میلیارد تومان کمک کرده اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بهره برداری از 20 پروژه مدرسه سازی تا دهه فجر امسال

بهره برداری از 20 پروژه مدرسه سازی تا دهه فجر امسال