مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 15 دی 1403 ساعت 18:152025-01-04اقتصادي

ساخت 10 هزار واحد مسکونی در اراضی لیل آباد زنجان


به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، حمید رضا حمیدی با بیان اینکه الحاق اراضی لیل آباد (کوی ارم) به محدوده شهر زنجان در تاریخ 19 آذر سال جاری در شورای عالی شهرسازی و معماری به میزان 370 هکتار تصویب شد، - رییس گروه راهبری و بررسی طرح های معماری و شهرسازی اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: بخشی از اراضی لیل آباد به منظور تأمین نیاز متقاضیان نهضت ملی مسکن در نظر گرفته شده است.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، حمید رضا حمیدی با بیان اینکه الحاق اراضی لیل آباد (کوی ارم) به محدوده شهر زنجان در تاریخ 19 آذر سال جاری در شورای عالی شهرسازی و معماری به میزان 370 هکتار تصویب شد، افزود: بلافاصله پس از تصویب الحاق این اراضی به محدوده، موضوع طراحی محدوده آغاز شده و در حال انجام است.

وی با بیان اینکه در طراحی کوی ارم با چالش های متعددی از جمله حرائم تأسیسات مواجه هستیم، گفت: باید با کمک و همکاری دستگاه های خدمات رسان مشکلات ساماندهی حرائم حل شود و در این خصوص جلسات و رایزنی های مختلفی برگزار شده است و پیگیری ها تداوم دارد.

رییس گروه راهبری و بررسی طرح های معماری و شهرسازی اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان، تاکید کرد: پیش بینی می شود با حل مشکل حرائم، مرحله طراحی و روند تصویب، طی 2 ماه به پایان برسد و ابلاغ آن انجام شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ساخت 10 هزار واحد مسکونی در اراضی لیل آباد زنجان

ساخت 10 هزار واحد مسکونی در اراضی لیل آباد زنجان