مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 10 دی 1403 ساعت 12:302024-12-30فرهنگي

برگ برنده صداوسیما همچنان آرشیو است


تهیه کننده و کارگردان برنامه «چهل تیکه» انتخاب مهمانان برنامه اش را از بزرگترین چالش های این برنامه نوستالژیک دانست.

سازنده «چهل تیکه» درباره سری جدید برنامه اش هم گفت: - تهیه کننده و کارگردان برنامه چهل تیکه انتخاب مهمانان برنامه اش را از بزرگترین چالش های این برنامه نوستالژیک دانست.

سازنده چهل تیکه درباره سری جدید برنامه اش هم گفت: فصل جدید در 40 قسمت با رویکرد قصه و قصه گویی تولید خواهد شد.

الهام حاتمی ـ تهیه کننده و کارگردان فصل ششم چهل تیکه ـ در گفت وگویی با ایسنا توضیحاتی درباره ایده شکل گیری سری جدید برنامه چهل تیکه ارائه کرد.

سازنده چهل تیکه تاکید کرد: سال ها برای ساخت برنامه های مختلف تلویزیونی به آرشیو می رفتم و فیلم ها و تصاویر موجود در آرشیو را می دیدم.

همیشه ایده ساخت برنامه ای مبتنی بر تصاویر آرشیوی در ذهنم بود؛ برنامه ای که تکه هایی از فیلم ها، سریال ها و برنامه های تلویزیونی را با هدف ویژه ای به نمایش بگذارد.

او ادامه داد: پیشنهاد تولید این برنامه را آقای منفرد مطرح کرد.

قرار شده بود یک برنامه ساده با استفاده از موجودی آرشیو سیما تولید کنم اما وقتی طرح برنامه را می نوشتم، می دانستم کار سختی پیش رو دارم؛ چون دست به کار تولید برنامه ای شده بودم که شبیه برنامه های دیگر نبود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برگ برنده صداوسیما همچنان آرشیو است

برگ برنده صداوسیما همچنان آرشیو است