مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 دی 1403 ساعت 10:152024-12-24سياسي

وعده ای که به سر آمد؛ پروژه ای که افتتاح نشد


پل غربی قره سو کرمانشاه، با وجود قول شهردار مبنی بر اتمام آن ظرف یک تا یک و نیم ماه آینده در بازدیدی که استاندار وقت کرمانشاه، ششم آبان از این پروژه داشت هنوز تکمیل نشده و همچنان افرادی که از آن منطقه تردد می کنند، - ایسنا/کرمانشاه پل غربی قره سو کرمانشاه، با وجود قول شهردار مبنی بر اتمام آن ظرف یک تا یک و نیم ماه آینده در بازدیدی که استاندار وقت کرمانشاه، ششم آبان از این پروژه داشت هنوز تکمیل نشده و همچنان افرادی که از آن منطقه تردد می کنند، در برخی ساعات باید در ترافیکی طولانی معطل شوند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، محمدطیب صحرایی استاندار وقت کرمانشاه، سوم آبان امسال، در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان، از تاخیر در افتتاح پل قره سو انتقاد کرد و گفت: پروژه احداث پل غربی قره سو قرار بود تا پایان تابستان و پیش از آغاز فصل بارندگی به اتمام برسد، ولی متاسفانه مدتها از این زمان گذشته و هنوز این طرح به اتمام نرسیده است.

وی با بیان اینکه شهرداری موظف است در قالب سه شیفت کاری این پروژه را سریعا به بهره برداری برساند، عنوان کرد: با توجه به خاکی که در محل اجرای این پروژه و بستر رودخانه ریخته شده، هر لحظه که باران ببارد، شاهد آبگرفتگی بخشی از شهر و خطر وقوع یک بحران خواهیم بود که مسئولیت خسارات ناشی از


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وعده ای که به سر آمد؛ پروژه ای که افتتاح نشد

وعده ای که به سر آمد؛ پروژه ای که افتتاح نشد