مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 دی 1403 ساعت 16:352025-01-12پزشكي

شناسایی و پوشش یارانه ای 132 هزار کودک مبتلا به سوءتغذیه در کشور


رییس سابق دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با اشاره به رصد و پایش کودکان مبتلا به سوءتغذیه گفت: 132 هزار کودک مبتلا به سوءتغذیه تحت پوشش قرار گرفته اند و وضعیت آنها رصد می شود.

- شناسایی و پوشش یارانه ای 132 هزار کودک مبتلا به سوءتغذیه در کشور رییس سابق دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با اشاره به رصد و پایش کودکان مبتلا به سوءتغذیه گفت: 132 هزار کودک مبتلا به سوءتغذیه تحت پوشش قرار گرفته اند و وضعیت آنها رصد می شود.

به گزارش ایسنا، دکتر محمداسماعیل رییس سابق دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مطلق امروز در یک نشست خبری که در وزارت بهداشت برگزار شد، درباره مالیات بر کالاهای آسیب رسان گفت: انستیتو تغذیه نسبت به ضرورت برخورداری موادغذایی لازم در محصولات غذایی اقدام و آن را به شرکت های تولیدکننده موادغذایی اعلام می کند.

اگر شرکت ها بر مبنای توصیه های انستیتو تغذیه اقدام کنند و موادغذای آنها شامل موارد توصیه شده باشد، مشمول مالیات نمی شوند.

وی ادامه داد: برخی تولیدکنندگان نسبت به توصیه های انستیتو تغذیه بی توجه هستند؛ این محصولات با توجه به هماهنگی های به عمل آمده با وزارت صمت مشمول مالیات و منع تبلیغات شده و به عنوان کالای آسیب رسان لحاظ می شوند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شناسایی و پوشش یارانه ای 132 هزار کودک مبتلا به سوءتغذیه در کشور

شناسایی و پوشش یارانه ای 132 هزار کودک مبتلا به سوءتغذیه در کشور