مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 15 دی 1403 ساعت 19:552025-01-04پزشكي

بیمار گمشده مشهدی پس از یکسال در بیمارستان پیدا شد


بیمار، مردی 56 ساله و مجهول الهویه است که به دلیل بیماری ریوی از کمپ ماده 16 به بیمارستان طالقانی منتقل شده بود که حین انجام اقدامات درمانی، تیم مددکاری بیمارستان بررسی های لازم در خصوص تعیین هویت وی انجام داد.

- رییس مرکز آموزشی، پژوهشی درمانی طالقانی مشهد گفت: پس از انجام فرایند درمان یک بیمار در این بیمارستان و پیگیری اسناد هویتی این بیمار، مشخص شد وی حدود یک سال پیش خانه خود را ترک کرده بود.

  به گزارش شفقنا، دکتر سعیده صباغ سجادیه افزود: بیمار، مردی 56 ساله و مجهول الهویه است که به دلیل بیماری ریوی از کمپ ماده 16 به بیمارستان طالقانی منتقل شده بود که حین انجام اقدامات درمانی، تیم مددکاری بیمارستان بررسی های لازم در خصوص تعیین هویت وی انجام داد.

  وی ادامه داد: پس از پیگیری های انجام گرفته، مشخص شد این بیمار فاقد اسناد هویتی است از این رو با همکاری اداره ثبت احوال پیگیری در خصوص پیدا شدن خانواده وی انجام گرفت.

  رییس مرکز آموزشی، پژوهشی درمانی طالقانی مشهد گفت: پس از تحقیقات لازم نهادهای مربوطه، هویت خانواده این بیمار مجهول الهویه شناسایی شد و در تماس با همسر بیمار مشخص شد وی حدود یک سال پیش از منزل خارج شده اما به دلیل بیماری اعصاب و روان و فراموشی، دیگر به منزل بازنگشته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بیمار گمشده مشهدی پس از یکسال در بیمارستان پیدا شد

بیمار گمشده مشهدی پس از یکسال در بیمارستان پیدا شد