مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 12 دی 1403 ساعت 10:102025-01-01اقتصادي

ریه های تنفسی شیراز هر سال کوچک تر از قبل


باغات قصرالدشت شیراز بعنوان ریه های تنفسی این شهر از سه هزار و500 هکتار وسعت به980 هکتار رسیده و ضرورت برخورد با کسانی که پا بر گلوی این پهنه سرسبز گذاشته اند، - بیش از گذشت احساس می شود.

خبرگزاری مهر ، گروه استان ها: باغات و پهنه های سبز میراثی است که در طول زمان و به قیمت عمر، هزینه، آب و خاک این شهر و مردمانش شکل گرفته است و در این موضوع هویت شیراز به باغ گره خورده و شهرتش در ادبیات، تاریخ و مکتوبات جهانگردان از دیرباز به سرسبزی و آب و هوای خوش است.

القابی چون جنت تراز یا شهر گل و بلبل مدیون پهنه های سبز این شهر است که بخش عمده آن در محدوده قصردشت قرار داشته و دارد و این باغات سرسبز محصول سال های عمر مردم این شهر بوده که نسل به نسل به ما رسیده و تلاش برای حفظ آنها وظیفه سازمانی، شرعی و وجدانی تک تک ما است.

باغات قصردشت که روزگاری بسیار متراکم بودند و قدمتی چندصد ساله دارند، میراث تاریخی زنده و دارای حیات، نه فقط برای شهروندان شیرازی بلکه برای کل کشور محسوب می شوند.

اما مهمترین اتفاق در خصوص باغات قصردشت کم شدن مساحت ریه های تنفسی شیراز به دلیل ساخت و سازهای بعضاً قانونی و بخش مهم تر آن غیر قانونی بوده که از سه هزار و 500 هکتار وسعت باغات در هم تنیده قصردشت اکنون کمتر از 980 هکتار، آن هم به صورت اسمی باقی مانده است و این هشدار است که


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ریه های تنفسی شیراز هر سال کوچک تر از قبل

ریه های تنفسی شیراز هر سال کوچک تر از قبل