مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 9 دی 1403 ساعت 13:302024-12-29اجتماعي

ورود سامانه بارشی جدید به همدان


به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، محمدحسن باقری شکیب کارشناس اداره کل هواشناسی همدان گفت: با توجه به آخرین خروجی مدل های پیش یابی هواشناسی، - کارشناس اداره کل هواشناسی همدان گفت: سامانه بارشی جدید از عصر سه شنبه وارد استان می شود و در برخی مناطق بارش برف پیش بینی شده است.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، محمدحسن باقری شکیب کارشناس اداره کل هواشناسی همدان گفت: با توجه به آخرین خروجی مدل های پیش یابی هواشناسی، آسمان استان تا روز سه شنبه صاف تا قسمتی ابری است.

وی افزود: در این مدت در برخی از ساعات وزش باد و در برخی از نقاط استان مه صبحگاهی برای روزهای دوشنبه و سه شنبه قابل پیش بینی است.

کارشناس اداره کل هواشناسی همدان ادامه داد: با فعالیت سامانه بارشی جدید طی ساعاتی از بعدازظهر سه شنبه، سه شنبه شب و روز چهارشنبه مجددا بارش برف را در برخی نقاط استان به ویژه مناطق شرقی و شمال شرقی استان داریم.

باقری شکیب بیان کرد: از روز پنجشنبه به بعد آسمان استان صاف و آفتابی است و از نظر دمایی صبح فردا /سه شنبه/ دما 2 تا سه درجه سانتیگراد کاهش می یابد و دمای کمینه در اکثر نقاط استان از صبح فردا به بعد کمتر از منفی پنج درجه سانتیگراد خواهد رسید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ورود سامانه بارشی جدید به همدان

ورود سامانه بارشی جدید به همدان