مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 17 دی 1403 ساعت 08:452025-01-06سياسي

در قوی ترین شورای کشور چه خبر است؟!


رییس سازمان فناوری اطلاعات در دولت یازدهم، در خصوص فضای جلسات شورای عالی فضای مجازی گفت:« سه دوره وقت وزارت ارتباطات تا به امروز صرف گزارش دادن وزرا به شورای عالی فضای مجازی شده است، - با حضور نصرالله جهانگرد، رییس سازمان فناوری اطلاعات در دولت یازدهم در کافه خبر خبرآنلاین، انبوهی از اتفاقاتی که در چند دهه اخیر برای فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور رقم خورده است، بازتاب پیدا کرد.

  غلبه رویکرد کنترلی و امنیتی در شورای عالی فضای مجازی به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین، جهانگرد در پاسخ به این پرسش که شورای عالی فضای مجازی در 12 سال فعالیت چه دستاوردی داشته است؛ گفت: در سال 90 با تایید مقام معظم رهبری، شورای عالی فضای مجازی درست شد.

این شورا در کشور قوی ترین شورایی است که در یک موضوع کاربردی تاسیس شده است.

یعنی ما به غیر از شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورایی در این سطح نداریم و بحث شورای امنیت و شورای اقتصاد نیز جدا است، چراکه مصوبه آن ها در قانون اساسی وجود دارد.

 بنابراین فرصت بسیار بزرگی در اختیار شورای عالی فضای مجازی و فعالان آن قرار گرفت، یعنی یک بخشی آمده است که بالاترین سطح اختیارات را دارد و مصوبه آن به قدری با ارزش است که مسیرهای دیگر را کوتاه کرده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

در قوی ترین شورای کشور چه خبر است؟!

در قوی ترین شورای کشور چه خبر است؟!