مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 دی 1403 ساعت 13:552025-01-13اجتماعي

چرا ادارات خوزستان در روزهای آلوده، دورکار نمی شوند؟

چرا ادارات خوزستان در روزهای آلوده، دورکار نمی شوند؟

دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای خوزستان با بیان اینکه استانداری باید در خصوص فعالیت ادارات در وضعیت آلودگی هوا و فعالیت عادی یا دورکاری جواب بدهد، - ایسنا/خوزستان دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای خوزستان با بیان اینکه استانداری باید در خصوص فعالیت ادارات در وضعیت آلودگی هوا و فعالیت عادی یا دورکاری جواب بدهد، گفت: در نهایت استاندار در این خصوص تصمیم گیری می کند که مدارس و کدام مقاطع مدارس، دانشگاه ها یا ادارات تعطیل شوند یا نه.

داود میرشکار در گفت وگو با ایسنا در موردفعالیت عادی ادارات خوزستان در شرایط آلودگی هوا اظهار کرد: مجموعه حفاظت محیط زیست، تنها اعداد و ارقام و شرایط آلودگی هوا را در کمیته اضطرار آلودگی هوا ارائه می دهد و در نهایت در این کمیته برای نوع فعالیت مدرسه ها و ادارات تصمیم گیری می شود.

وی افزود: در این کمیته هر ارگان، نظر خود را ارائه می دهد و هر اداره ای می تواند پیشنهاد تعطیلی بدهد.

اداره کل هواشناسی شرایط آلودگی هوا، مرکز بهداشت وضعیت سلامت و بیمارستان ها، اداره کل آموزش و پرورش سیاست آموزش و اداره کل مدیریت بحران خوزستان نیز شرایط را اعلام می کند.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چرا ادارات خوزستان در روزهای آلوده، دورکار نمی شوند؟

چرا ادارات خوزستان در روزهای آلوده، دورکار نمی شوند؟