مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 2 دی 1403 ساعت 15:052024-12-22پزشكي

آلودگی عمدی یا خطای پزشکی؟/ ماجرای بیمارستان نگاه چه بود؟


این خبر در رسانه ها با تیتر «بیمارستان چشم پزشکی ن تهران بینایی 2 بیمار را گرفت» منتشر شد و در متن خبر از نوعی باکتری با نام «سودوموناس آئروژینوزا» به عنوان عامل عفونت نام برده شد.

- این خبر در رسانه ها با تیتر بیمارستان چشم پزشکی ن تهران بینایی 2 بیمار را گرفت منتشر شد و در متن خبر از نوعی باکتری با نام سودوموناس آئروژینوزا به عنوان عامل عفونت نام برده شد.

رییس بیمارستان چشم پزشکی نگاه معتقد است با توجه به شواهد و علائم موجود، این احتمال قوی وجود دارد که عفونت چشمی بیماران نتیجه ی یک آلودگی عمدی بوده باشد.

او دلیل خود را این طور توضیح داد: وزارت بهداشت و دانشگاه شهید بهشتی نیز غیرعادی بودن وضعیت را تایید کرده اند و عمدی بودن حادثه، به عنوان اولین احتمال مطرح شد.

شکل عفونت، پرسنل ثابت و بعضی مدارک دیگر نشان می دهد احتمالا عفونت عادی و شرایط عادی پزشکی نداشته ایم.

  به گزارش فراز، کارکنان بیمارستان چشم پزشکی نگاه شنبه 1 دی ماه به نسبت همیشه روز خلوت تری را پشت سر گذاشتند.

شرایطی که در این مرکز درمانی بزرگ و معروف عادی نبود، آن هم اولین روز هفته؛ روزی که از اپراتور های تلفن و بخش اطلاعات تا نیرو های خدماتی و نگهبانی پاسخ گوی پرسش های بیماران یا همراهان آنها درباره ی عفونت در اتاق عمل بودند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آلودگی عمدی یا خطای پزشکی؟/ ماجرای بیمارستان نگاه چه بود؟

آلودگی عمدی یا خطای پزشکی؟/ ماجرای بیمارستان نگاه چه بود؟