مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 دی 1403 ساعت 23:452024-12-21سياسي

لزوم اختصاص پیوست رسانه ای برای پروژه های دستگاه های اجرایی


به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، هادی حق شناس استاندار گیلان گفت: باید برای کمک به اجرایی شدن پروژه های راهبردی عمرانی همچون پروژه راه آهن رشت _ آستارا، - لزوم اختصاص پیوست رسانه ای برای پروژه های دستگاه های اجرایی استاندار گیلان در جلسه شورای اطلاع رسانی تاکید کرد: کارگروهی تخصصی جهت تعیین اولویت ها و راهبرد های اطلاع رسانی تشکیل خواهد شد.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، هادی حق شناس استاندار گیلان گفت: باید برای کمک به اجرایی شدن پروژه های راهبردی عمرانی همچون پروژه راه آهن رشت _ آستارا، از ظرفیت رسانه ها برای اقناع جامعه و کمک به اجرایی شدن پروژه ها نهایت بهره را برد.

وی افزود: رسانه ها در کنار پرسشگری وظیفه تبیین و تحلیل شرایط را هم عهده دار هستند، از این رو هم مدیران خبرگزاری های رسمی، پایگاه های خبری و صدا و سیما به گذراندن این زمستان سرد به لحاظ مدیریت انرژی می توانند کمک کنند استاندار گیلان بیان کرد: مردم از ما انتظار دارند از بحران ناترازی انرژی به سلامت عبور کنیم و در این مسیر هیچ فرصت و زمانی جهت حاشیه رفتن و بازماندن از متن نداریم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

لزوم اختصاص پیوست رسانه ای برای پروژه های دستگاه های اجرایی

لزوم اختصاص پیوست رسانه ای برای پروژه های دستگاه های اجرایی