مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 دی 1403 ساعت 15:252025-01-05اقتصادي

گلایه فرماندار چالوس از جانمایی استقرار آمبولانس در آزاد راه تهران-شمال


 فرماندار چالوس از جانمایی نادرست استقرار اتوبوس آمبولانس در آزاد راه تهران- شمال گلایه کرد و گفت: این اتوبوس که 70 میلیارد تومان هزینه در برداشت؛ - ایسنا/مازندران  فرماندار چالوس از جانمایی نادرست استقرار اتوبوس آمبولانس در آزاد راه تهران- شمال گلایه کرد و گفت: این اتوبوس که 70 میلیارد تومان هزینه در برداشت؛ باید در جاده چالوس در مکانی مناسب استقرار یابد تا بتواند به حادثه دیدگان کمک کند.

محمد شریفی یکشنبه 16 دی ماه در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان چالوس در فرمانداری برگزار شد، با گلایه از دانشگاه علوم پزشکی مازندران در جانمایی نادرست اتوبوس آمبولانس در عوارضی آزاد راه تهران-شمال، اظهار کرد: با پیگیری فراوان یک اتوبوس آمبولانس مجهز برای خدمات رسانی به آسیب دیدگان محور کندوان اختصاص یافت اما به خاطر حفظ امنیت این اتوبوس که 70 میلیارد برای تجهیزات آن هزینه شده است، در عوارضی تهران-شمال مستقر است که این مکان به هیچ عنوان نمی تواند در موقع لزوم به داد حادثه دیدگان جاده برسد بنابر این باید در هزار چم و یا بالاتر استقرار یابد.

وی با ابراز نارضایتی از برخی دستگاه ها و پیمانکاران در بکارگیری اتباع بیگانه، گفت: نیروی انتظامی و دستگاه امنیتی در موضوع دستگیری و اخراج اتباع بیگانه در شهرستان چالوس هیچ گونه سفارشی را از هیچ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گلایه فرماندار چالوس از جانمایی استقرار آمبولانس در آزاد راه تهران-شمال

گلایه فرماندار چالوس از جانمایی استقرار آمبولانس در آزاد راه تهران-شمال