مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 11 دی 1403 ساعت 11:292024-12-31اقتصادي

روبات اسپانیایی همکار کارگران می شود


یک شرکت اسپانیایی روباتی با ارتفاع قابل تغییر برای انجام فعالیت های ظریف در کارخانه ها ساخته که می تواند دوشادوش کارگران کار کند.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، شرکت اسپانیایی PALروباتیکس از یک روبات متحرک جدید به نام TIAGo Pro رونمایی کرده است.

این روبات با توجه به موفقیت های مدل TIAGO ساخته شده که شرکت قبلا ارائه کرده بود.

در هرحال مدل جدید راحت تر از قبل حرکت می کند و فعالیت های مختلف انجام می دهد.

به گفته شرکت سازندهTIAGo Pro را می توان برای انجام فعالیت های مختلف در حوزه صنعت، علم و خدمات درمانی به کار برد.

این روبات با قد 1.

2 متر می تواند با اتکا به قفسه سینه خود ارتفاعش را به 1.

5 متر برساند.

وزن آن نیز 96 کیلوگرم اعلام شده و می تواند با سرعت 4.

9 فوت برثانیه حرکت کند.

روبات مذکور دارای بازوهایی مجهز به محرک های الاستیکی است که قابلیت های کنترل آن برای افزایش دقت در عملکرد ارتقا یافته اند.

سر متحرک روبات نیز با سرعت بیشتری می چرخد.

در کنار این موارد TIAGo Pro با کمک طراحی جدیدش که شامل چراغ های ال ای دی، یک نمایشگر و یک دوربین RGB-Dاست، می تواند تعامل انسان و روبات را ارتقا بخشد.

علاوه بر آن شخصیت بخشی احساسی نمایشگری که به جای صورت روبات به کار می رود به آن کمک می کند تا حالات خود را به طور شفاف تری نشان دهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روبات اسپانیایی همکار کارگران می شود

روبات اسپانیایی همکار کارگران می شود