مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 دی 1403 ساعت 09:102024-12-24ورزشي

واکنش یونس محمود به خنده جنجالی اش


اسطوره فوتبال عراق به خنده جنجالی خود که باعث عصبانیت عربستانی ها شد واکنش نشان داد و تاکید کرد که به خاطر این خنده به هیچ وجه عذرخواهی نخواهد کرد.

- به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، تیم ملی فوتبال عربستان با هدایت اروه رنار جام کشور های عربی حوزه خلیج فارس را ناامیدکننده آغاز کرد.

این تیم که از شانس های اصلی قهرمانی در این رقابت هاست در دیدار نخستش برابر بحرین با نتیجه سه بر دو شکست خورد.

این نتیجه باعث شد انتقاد های زیادی از سرمربی فرانسوی عربستان صورت بگیرد.

یونس محمود، اسطوره فوتبال عراق و نایب رییس فدراسیون فوتبال این کشور، در واکنش به این سوال که آیا عربستان برای قهرمانی آمده است خنده ای جنجالی و تمسخرآمیز داشت که باعث خشم عربستانی ها شد.

به نوشته الکاس، یونس محمود در واکنش به این خنده جنجالی و این سوال که آیا از عربستانی ها عذرخواهی می کند، گفت: چرا باید عذرخواهی کنم؟ من به هیچکسی توهین نکرده ام.

هیچ انسانی حتی بزرگ ترین انسان روی کره زمین هم نمی تواند مانع خنده من شود.

این زندگی من است و دوست دارم که بخندم.

با این حال باید بگویم که در زندگی ام هیچکس را تمسخر نکرده ام و نمی توانم چنین کاری را انجام دهم.

او ادامه داد: آنچه روی داد این بود که ابتدا یک بحرینی با من مصاحبه کرد و گفت که بحرین قهرمان می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

واکنش یونس محمود به خنده جنجالی اش

واکنش یونس محمود به خنده جنجالی اش