مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 6 دی 1403 ساعت 17:302024-12-26اجتماعي

پیگیر توجه به ایمنی جاده های کشور هستیم


بجنورد_ رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: به دنبال ایجاد تغییر در سطح خدمات دهی در جاده ها و توجه به ایمنی محورهای مواصلاتی هستیم.

- بجنورد_ رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: به دنبال ایجاد تغییر در سطح خدمات دهی در جاده ها و توجه به ایمنی محورهای مواصلاتی هستیم.

به گزارش خبرگزاری مهر ، رضا اکبری ظهر پنج شنبه در نشست با رؤسای ادارات اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی در محل سالن اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی، بر ضرورت تغییر رویه و رویکرد کاری در این سازمان تاکید و خاطرنشان کرد: مدیران ادارات راهداری و حمل و نقل جاده ای باید با بهره گیری از توان و تجربه و پیاده سازی هنر مدیریت، در شرایط موجود بهترین عملکرد کاری را ارائه کنند.

رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، توجه به سلامت کار و اصلاح فرآیندها، ارتقا کیفیت و ایمنی، تحقق راهداری حرفه ای، کادرسازی و تربیت نیروهای حرفه ای را از اولویت های کاری این سازمان برشمرد و افزود: در حوزه حمل و نقل نیز اجرایی کردن دو اولویت هوشمندسازی و مدیریت هوشمند در دستور کار قرار داشته و اقدامات مناسبی در این بخش اجرایی خواهد شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر این که حوزه سرمایه گذاری نیازمند تحول آفرینی است، تصریح کرد: رؤسای ادارات سر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیگیر توجه به ایمنی جاده های کشور هستیم

پیگیر توجه به ایمنی جاده های کشور هستیم