مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 29 دی 1403 ساعت 16:002025-01-18سياسي

دهه فجر بستری برای تقویت وفاق و همدلی در جامعه باشد


استاندار چهارمحال وبختیاری با اشاره به اینکه ایام الله دهه فجر فرصت مغتنمی برای معرفی دستاوردهای انقلاب اسلامی است، گفت: دهه فجر امسال باید بستری برای تقویت وفاق و همدلی و همبستگی در جامعه و بازنمایی جایگاه واقعی نظام اسلامی باشد.

- ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال وبختیاری با اشاره به اینکه ایام الله دهه فجر فرصت مغتنمی برای معرفی دستاوردهای انقلاب اسلامی است، گفت: دهه فجر امسال باید بستری برای تقویت وفاق و همدلی و همبستگی در جامعه و بازنمایی جایگاه واقعی نظام اسلامی باشد.

  جعفر مردانی امروز 29 دی ماه در نخستین جلسه ستاد دهه فجر استان اظهار کرد: تجلیل از پیشگامان نهضت اسلامی باید در دستور کار این ستاد قرار گیرد و در ایام پیروزی انقلاب باید عوامل ماندگاری نظام اسلامی برای نسل جوان تبیین شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ایام الله دهه فجر فرصت مغتنمی برای معرفی دستاوردهای انقلاب اسلامی است، افزود: امسال دهه فجر با ماه های مبارک رجب و شعبان تقارن یافته باید بستری برای تقویت وفاق و همدلی و همبستگی در جامعه و بازنمایی جایگاه واقعی نظام اسلامی باشد.

مردانی با بیان اینکه 29 کمیته تخصصی برای دهه فجر استان تشکیل می شود، تصریح کرد: این کمیته ها هر یک با هدفگذاری و برنامه ریزی دقیق باید بتوانند اهد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دهه فجر بستری برای تقویت وفاق و همدلی در جامعه باشد

دهه فجر بستری برای تقویت وفاق و همدلی در جامعه باشد