مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 30 دی 1403 ساعت 12:262025-01-19سياسي

احداث سه فروند اسکله فلزی شناور در بندرگاه نخل ناخدای بندرعباس تا پایان سال

احداث سه فروند اسکله فلزی شناور در بندرگاه نخل ناخدای بندرعباس تا پایان سال

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: سه فروند اسکله فلزی شناور بندرگاه نخل ناخدا بندرعباس همزمان در تعمیرگاه خشکی بندر شهید رجایی در حال ساخت و مونتاژ است.

- ایسنا/هرمزگان مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: سه فروند اسکله فلزی شناور بندرگاه نخل ناخدا بندرعباس همزمان در تعمیرگاه خشکی بندر شهید رجایی در حال ساخت و مونتاژ است.

حسین عباس نژاد مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان امروز یکشنبه 30 دیماه، با اشاره به ساخت بندرگاه نخل ناخدا در منطقه شرق بندرعباس افزود: با توجه به ایجاد زیرساخت های مناسب برای بهبود اقتصاد دریامحور و امکان بهره برداری از این بندرگاه نیاز به احداث سه پست اسکله فلزی شناور برای پهلودهی شناورها و تردد ایمن گردشگران است.

وی با بیان اینکه عملیات ساخت و مونتاژ اسکله های یاد شده در تعمیرگاه خشکی بندر شهید رجایی آغاز شده و مدت زمان اجرای آن در اسناد قرارداد هشت ماه پیش بینی شده است، ابراز امیدواری کرد: با توجه به تجربیات گذشته و وجود دانش فنی طرح حداکثر تا پایان سال جاری آماده بهره برداری شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان، مجموع هزینه اجرای احداث این سه پست اسکله فلزی شناور را 450 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: هرکدام از این اسکله ها به وزن 35 تن از جنس بدنه فولاد دریایی دارای 22 متر طول و پنج متر عرض اسØ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

احداث سه فروند اسکله فلزی شناور در بندرگاه نخل ناخدای بندرعباس تا پایان سال

احداث سه فروند اسکله فلزی شناور در بندرگاه نخل ناخدای بندرعباس تا پایان سال