مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 20 دی 1403 ساعت 16:252025-01-09حوادث

گازگرفتگی در بیجار جان سه نفر را گرفت


رییس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: به دلیل مسمومیت ناشی از گاز منوکسید کربن سه شهروند بیجاری جان خود را از دست دادند.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، حسین جعفری بعداز ظهر پنج شنبه به خبرنگاران رسانه های کردستان اعلام کرد: پیش از ظهر امروز به دنبال تماس با اورژانس 115 کردستان مبنی بر مسمومیت خانواده ای چهار نفره ناشی از گاز منوکسید کربن، 2 تیم فوریت های پزشکی به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: پدر خانواده پس از دریافت اقدامات اولیه درمانی تحت پایش مداوم به بیمارستان امام حسین بیجار منتقل شدند اما سه عضو دیگر خانواده که مادر و دو کودک خردسال بودند، جان خود را از دست دادند.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان، علت اصلی افزایش مسمومیت ناشی از گاز مونوکسید کربن را نقص در سیستم های گرمایشی، عدم تهویه مناسب و ناآگاهی از خطرات این گاز بی علامت دانست و بیان کرد: از شهروندان تقاضامندیم در روزهای سرد سال نکات ایمنی را رعایت کنند تا از مسمومیت ناشی از گاز مونوکسید کربن در امان بمانند.

جعفری اضافه کرد: اگر شهروندان در مواجهه با افرادی که دچار گازگرفتگی شده اند قرار گرفتند باید ضمن باز کردن پنجره ها و خاموش کردن وسیله گازسوز فرد را از محیط خارج کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گازگرفتگی در بیجار جان سه نفر را گرفت

گازگرفتگی در بیجار جان سه نفر را گرفت