مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 دی 1403 ساعت 10:502025-01-12سياسي

اعلام آمادگی وزارت علوم برای کمک به رفع چالش های بخش کشاورزی


یک مسئول دولتی درباره حل چالش های بخش کشاورزی به کمک دانش بنیان ها گفت: در این راستا وزارت علوم هم آماده همکاری در قالب فراخوان طرح ها و تأمین حداقل 50 درصد بودجه است.

- اعلام آمادگی وزارت علوم برای کمک به رفع چالش های بخش کشاورزی یک مسئول دولتی درباره حل چالش های بخش کشاورزی به کمک دانش بنیان ها گفت: در این راستا وزارت علوم هم آماده همکاری در قالب فراخوان طرح ها و تأمین حداقل 50 درصد بودجه است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، غلامرضا صالحی جوزانی، سرپرست معاونت پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) در هفتصد و پنجاه و چهارمین جلسه شورای تحقیقات سازمان، با تأکید بر اهمیت اجرای طرح های کلان در دستیابی به اهداف تحقیقاتی گفت: طرح های کلان باید با مشارکت تمامی ذی نفعان تدوین شود تا بتوانیم در مسیر تحقیق برای توسعه گام های مؤثری برداریم.

وی افزود: هر مؤسسه و مرکز تحقیقاتی باید به زیست بومی از نوآوری و فناوری تبدیل شود و زنجیره کاملی از تحقیق، آموزش و ترویج را ایجاد کند.

وی ادامه داد: تدوین برنامه الگوی تولید، برنامه بهره وری و بسته های دانشی برای بخش اجرایی از دیگر اهدافی است که باید در اولویت قرار گیرد.

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری سازمان تات با اشاره به اهمیت نقش شرکت های دانش بنیان و بخش خصوصی گفت: باید از ظرفیت شر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اعلام آمادگی وزارت علوم برای کمک به رفع چالش های بخش کشاورزی

اعلام آمادگی وزارت علوم برای کمک به رفع چالش های بخش کشاورزی