مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 دی 1403 ساعت 19:552024-12-21سياسي

قرآن معجزه جاودان دین جاویدان اسلام است


آیین جاودان در گروه معجزه جاودان است که تا روز رستاخیز، برهان و گواه بر راستگویی آن باشد و قرآن هم چنین معجزه ای برای دین جاودان اسلام است.

- قم- مرجع تقلید شیعیان گفت:آیین جاودان در گروه معجزه جاودان است که تا روز رستاخیز، برهان و گواه بر راستگویی آن باشد و قرآن هم چنین معجزه ای برای دین جاودان اسلام است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، آیت الله جعفر سبحانی در پیامی به چهل و هفتمین دوره مسابقات سراسری معارف قرآن کریم، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه که توسط مدیرکل اوقاف استان قم در مراسم افتتاحیه این مسابقات قرائت شد آورده است: با اهدای سلام و عرض تبریک به مناسبت میلاد صدیقه طاهره (س) تصدیع می دهد: قرآن یگانه معجزه پیامبر خاتم (ص) است؛ آیین جاودان در گروه معجزه جاودان است که تا روز رستاخیز، برهان و گواه بر راستگویی آن باشد و اگر معجزه ی پیامبران پیشین، از قبیل عصای موسی (ع) و احیای موتای حضرت عیسی (ع) بود بدین جهت بود که آیین آنها موقت بود و لذا برهان نبوت آنها پایدار نبود اما آیین اسلام، آیین ماندگار تا رستاخیز است و برهان آن باید تا روز رستاخیز جاودان باشد تا گواه بر دوام آن باشد.

این مرجع تقلید در ادامه نوشته است: نکته مهم این است که کسانی که می خواهند قرآن مجید را برهان بر صدق آورنده ی آن بدانند، باید از مفاهیم عالی آن آگاه شوند تا شخص


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قرآن معجزه جاودان دین جاویدان اسلام است

قرآن معجزه جاودان دین جاویدان اسلام است