مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 7 دی 1403 ساعت 19:302024-12-27بين الملل

اردن: به آتش کشیدن بیمارستان کمال عدوان جنایت جنگی فجیع است


وزارت خارجه اردن ضمن محکوم کردن به آتش کشیدن بیمارستان کمال عدوان، این اقدام را یک جنایت جنگی فجیع خواند.

- وزارت خارجه اردن ضمن محکوم کردن به آتش کشیدن بیمارستان کمال عدوان، این اقدام را یک جنایت جنگی فجیع خواند.

به گزارش ایسنا، وزارت خارجه اردن روز جمعه در بیانیه ای، به آتش کشیدن بیمارستان کمال عدوان در شمال نوار غزه توسط نیروهای رژیم صهیونیستی را محکوم کرد و این اقدام را جنایت جنگی فجیع خواند.

در بیانیه وزارت خارجه اردن ضمن محکومیت شدید این اقدام و اجبار بیماران و کادر پزشکی برای تخلیه آن، این اقدام یک نقض آشکار قوانین بین المللی و بشردوستانه به شمار آمده است.

وزارت خارجه اردن مسئولیت امنیت غیرنظامیان و کادر پزشکی عامل در این بیمارستان را برعهده رژیم صهیونیستی دانست.

اردن بر مخالفت کامل و محکومیت این حمله هدفمند به اماکن و کادر پزشکی تاکید کرد.

وزارت خارجه اردن، این اقدام را نقض قوانین بین المللی به خصوص کنوانسیون ژنو درخصوص حفاظت از غیرنظامیان در زمان جنگ و اصرار خطرناک به ویران کردن تاسیسات حیاتی لازم برای ماندن ساکنان در شمال غزه دانست.

اردن از جامعه بین الملل به خصوص شورای امنیت خواست به مسئولیت های حقوقی و اخلاقی خود برای ملزم کردن رژیم صهیونیستی به توقف حملات به غزه و هدف قرار دادن غیرنظامیان و پایان فاجع


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اردن: به آتش کشیدن بیمارستان کمال عدوان جنایت جنگی فجیع است

اردن: به آتش کشیدن بیمارستان کمال عدوان جنایت جنگی فجیع است