مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 3 دی 1403 ساعت 10:102024-12-23اقتصادي

برخورد قانونی با تخفیفات غیرواقعی/ نظارت بر حراج های فصلی در اولویت بازرسان صنفی


بر اساس اعلام اتاق اصناف ایران در صورت مشاهده و احراز تخلف (گران فروشی، تقلب، ارائه برندهای نامعتبر، قیمت های نامتعارف، تخفیفات غیر واقعی و …) برخورد قانونی انجام خواهد شد.

- برخورد قانونی با تخفیفات غیرواقعی/ نظارت بر حراج های فصلی در اولویت بازرسان صنفی بر اساس اعلام اتاق اصناف ایران در صورت مشاهده و احراز تخلف (گران فروشی، تقلب، ارائه برندهای نامعتبر، قیمت های نامتعارف، تخفیفات غیر واقعی و …) برخورد قانونی انجام خواهد شد.

به گزارش ایسنا، اتاق اصناف ایران در اطلاعیه ای به واحدهای صنفی و عموم مصرف کنندگان اعلام کرد: با توجه به آغاز فروش های فوق العاده، ویژه و تخفیفات مناسبتی در کشور خصوصا در رسته های پر تقاضا از جمله پوشاک، مواد غذایی، کیف و کفش، لوازم خانگی، صوتی و تصویری و … و در راستای کنترل و مدیریت بهینه بازار، صیانت از حقوق مصرف کنندگان و ممانعت از سوء استفاده سودجویان، ضمن هماهنگی و همکاری با سازمان های مرتبط در قالب گشت های مشترک و اطلاع رسانی فراگیر و مستمر به تمامی عوامل تحت پوشش از جمله اتحادیه ها و واحدهای صنفی مرتبط با تعامل و هم افزایی در استفاده از ظرفیت های قانونی بازرسان صنفی و اتحادیه های صنفی، پایش و نظارت دقیق بر شبکه صنفی و توزیعی مربوطه در دستور کار بازرسان قرار گرفته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برخورد قانونی با تخفیفات غیرواقعی/ نظارت بر حراج های فصلی در اولویت بازرسان صنفی

برخورد قانونی با تخفیفات غیرواقعی/ نظارت بر حراج های فصلی در اولویت بازرسان صنفی