مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 8 دی 1403 ساعت 17:352024-12-28سياسي

صداوسیما یا تریبونی برای حمایت از فیلترینگ؟/ دعوت از مدیر پیام رسان داخلی برای فیلترینگ بیشتر !


صداوسیما در برنامه گفتگوی ویژه خبری، با ترکیب ناعادلانه مخالفان و موافقان رفع فیلترینگ، بار دیگر به صورت یک طرفه به حمایت از سیاست های محدودکننده پرداخت.

- وی ادامه داد: ما اگر به موضوع فیلترشکن ها توجه نکنیم قطعاً یک آسیب بزرگ را خواهیم دید حرف آقای دکتر هم کاملاً درست بود که از نظر قانونی می شود کار هایی را انجام داد البته از نظر فنی هم می شود بخش زیادی از این فیلترشکن ها را کاملاً جلویش را گرفت.

تصمیم شورای عالی فضای مجازی برای رفع فیلترینگ واتساپ و گوگل پلی نشان دهنده رویکردی جدید در کاهش محدودیت هاست، اما عملکرد یک جانبه صداوسیما در برنامه های مرتبط، شائبه تلاش برای حفظ سیاست های محدودکننده را تقویت کرده است.

حاشیه های برنامه 1.

عدم معرفی عنوان حقوقی مدیر ویراستی: در برنامه گفتگوی ویژه خبری، مهدی انجیدنی، مدیر پیام رسان ویراستی، به عنوان مدیر رسانه معرفی شد؛ عنوانی کلی و مبهم که به نقش واقعی او در مدیریت یکی از رقبای جدی پلتفرم های خارجی فیلتر شده مانند توییتر اشاره ای نداشت.

این عدم شفافیت در معرفی به گونه ای بود که رقابت مستقیم این پیام رسان با شبکه های اجتماعی جهانی فیلتر شده را پنهان کند.

2.

عدم تعادل در ترکیب مناظره: یکی از انتقادات جدی به این برنامه، ترکیب ناعادلانه شرکت کنندگان در بحث بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صداوسیما یا تریبونی برای حمایت از فیلترینگ؟/ دعوت از مدیر پیام رسان داخلی برای فیلترینگ بیشتر !

صداوسیما یا تریبونی برای حمایت از فیلترینگ؟/ دعوت از مدیر پیام رسان داخلی برای فیلترینگ بیشتر !