مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 8 دی 1403 ساعت 09:002024-12-28سياسي

تهدیدهای دشمنان تنها برای ایجاد تزلزل در اراده ملت ها است


امروز شاهد شکست دشمنان در مقابله با جبهه مقاومت هستیم و فشارها و تهدیدها تنها برای ایجاد تزلزل در اراده ملت ها است.

- تهدیدهای دشمنان تنها برای ایجاد تزلزل در اراده ملت ها است قم- عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: امروز شاهد شکست دشمنان در مقابله با جبهه مقاومت هستیم و فشارها و تهدیدها تنها برای ایجاد تزلزل در اراده ملت ها است.

به گزارش در قم برگزار شد.

این همایش که به همت نهادهای مختلف برگزار گردید، فرصتی بود برای مرور دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی و بررسی چالش ها و تهدیدات امروز کشور.

در این مراسم سخنرانان مختلف بر لزوم تقویت بصیرت عمومی در مواجهه با توطئه ها و نقشه های دشمنان تأکید کردند و از ضرورت حفظ وحدت و انسجام ملی در شرایط کنونی سخن گفتند.

قرآن کریم و سنت های الهی در هدایت جوامع ایمانی آیت الله اراکی در سخنان خود به آیات قرآن و سنت های الهی اشاره کرد و گفت: در قرآن کریم، خداوند متعال به سنت هایی اشاره کرده است که در جوامع ایمانی جاری و ساری است.

بر اساس این سنت ها، در هر عصر و زمانی خداوند امتی را به رهبری می گمارد تا دین و حکم خدا را در زمین اجرا کنند.

این امر نه تنها در زمان پیامبران بلکه در دوران های بعدی نیز استمرار یافته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تهدیدهای دشمنان تنها برای ایجاد تزلزل در اراده ملت ها است

تهدیدهای دشمنان تنها برای ایجاد تزلزل در اراده ملت ها است