مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 5 دی 1403 ساعت 17:152024-12-25حوادث

کلاهبرداری 7 میلیاردی با رسیدساز جعلی / نجات 2 نفر در ارتفاعات پاسارگاد


در اخبار کوتاهی که از سوی مرکز اطلاع رسانی پلیس فارس در اختیار رسانه ها قرار داده شده است، اخباری نظیر کلاهبرداری 7 میلیاردی با رسیدساز جعلی، - ایسنا/فارس در اخبار کوتاهی که از سوی مرکز اطلاع رسانی پلیس فارس در اختیار رسانه ها قرار داده شده است، اخباری نظیر کلاهبرداری 7 میلیاردی با رسیدساز جعلی، کشف سانتافه قاچاق، نجات 2 نفر در ارتفاعات پاسارگاد، کشف سوخت قاچاق و.

مشاهده می شود.

رییس پلیس فتا استان فارس امروز، 5 دی ماه از شناسایی و دستگیری مردی جوان خبر داد که با ارائه رسیدهای جعلی بانکی، اقدام به کلاهبرداری 7 میلیاردی از شهروندان شیرازی کرده بود.

امیرحسین سلیمانی بیان کرد: خانمی جوان با ارائه مرجوعه قضایی به پلیس فتا مراجعه و بیان داشت مدتی پیش فردی وارد مغازه ام شد و اقدام به خرید یک دوربین به ارزش 500 میلیون ریال کرد و یک رسید بانکی ارائه کرد و پس از گذشت چندین ساعت متوجه عدم واریز وجه به حساب خود و جعلی بودن رسید شدم، که مراتب جهت رسیدگی در دستور کار افسران سایبری قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پلیس فتا با انجام تحقیقات تخصصی و بررسی های فنی، متوجه این موضوع شدند که متهم با هویت های جعلی برای خرید کالاهای مختلف به فروشگاه های سطح شهر شیراز مراجعه و با ارائه یک رسید بانکی جعلی که نشانگر مبلغ واریزی از طریق اینترنت به حسا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کلاهبرداری 7 میلیاردی با رسیدساز جعلی / نجات 2 نفر در ارتفاعات پاسارگاد

کلاهبرداری 7 میلیاردی با رسیدساز جعلی / نجات 2 نفر در ارتفاعات پاسارگاد