مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 20 دی 1403 ساعت 10:152025-01-09سياسي

ماه رجب فرصتی برای بهره مندی از رحمت الهی است


امام جمعه گناوه با اشاره به فضیلت های ماه رجب، این ماه را از نفحات الهی برشمرد و گفت: ماه رجب فرصتی برای بهره مندی از رحمت الهی است.

- گناوه- امام جمعه گناوه با اشاره به فضیلت های ماه رجب، این ماه را از نفحات الهی برشمرد و گفت: ماه رجب فرصتی برای بهره مندی از رحمت الهی است.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام سید عبدالهدی رکنی حسینی چهارشنبه شب در مراسم تقدیر از خادمین موکب اصحاب الحسین (ع) شهرستان گناوه با اشاره به اهمیت خدمت در مسیر اهل بیت (ع) و ترویج فرهنگ حسینی، خادمین موکب را مصداق یاری دهندگان به نشر معارف الهی دانست و از تلاش های آنان در ایام فاطمیه و مناسبت های مذهبی تقدیر کرد.

وی در سخنان خود با اشاره به فضیلت های ماه رجب، این ماه را از نفحات الهی برشمرد و تأکید کرد: ماه رجب فرصتی برای بهره مندی از رحمت الهی است و زیارت امام حسین (ع) یکی از اعمال برجسته این ماه مبارک محسوب می شود که می تواند مسیر زندگی انسان را متحول کند.

امام جمعه گناوه همچنین با اشاره به ولادت امام جواد (ع) در دهم رجب، به اهمیت جایگاه این امام همام پرداخت و گفت: امام رضا (ع) درباره امام جواد (ع) فرمودند: هیچ مولودی با برکت تر از فرزندم جواد برای شیعیان نبوده است، این سخن نشان دهنده عظمت این امام بزرگوار و نقش مهم ایشان در تثبیت عقاید شیعیان است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ماه رجب فرصتی برای بهره مندی از رحمت الهی است

ماه رجب فرصتی برای بهره مندی از رحمت الهی است