مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 دی 1403 ساعت 14:302024-12-21بين الملل

احضار سفیر سوییس و کاردار ایتالیا به وزارت خارجه


معاون وزیر امور خارجه با اشاره به بازداشت دو نخبه ایرانی در ایتالیا و آمریکا گفت: سفیر سوییس و کاردار ایتالیا در تهران در این خصوص به وزارت خارجه دعوت شدند.

- به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، عصر روز دوشنبه 26 آذر (16 دسامبر)، محمد عابدینی نجف آبادی، 38 ساله و از فارغ التحصیلان مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف، در حالی که قصد سفر به سوییس داشت، در فرودگاه میلان ایتالیا توسط پلیس این کشور دستگیر شد.

این اقدام که به درخواست ایالات متحده آمریکا انجام شده است، تاکنون موجب قطع کامل ارتباط مستقیم با وی شده است.

در همین زمان، مهدی محمدصادقی، 42 ساله و ساکن آمریکا، نیز در ایالت ماساچوست دستگیر شد.

براساس اطلاعات منتشر شده از سوی رسانه ها، دستگیری این دو نفر به حمله پهپادی 28 ژانویه 2024 (8 بهمن 1402) توسط گروه های مسلح عراقی در اردن مرتبط دانسته شده است.

در این حمله، سه نظامی آمریکایی کشته و 47 نفر دیگر زخمی شدند.

اف بی آی ادعا کرده است که تجهیزاتی که در این پهپاد استفاده شده، توسط این دو فرد تهیه شده است! در همین خصوص وحید جلال زاده، معاون معاون کنسولی، مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه در گفتگو با تسنیم، جزییاتی را از پیگیری های ایران در قبال این بازداشت ناعادلانه بیان کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

احضار سفیر سوییس و کاردار ایتالیا به وزارت خارجه

احضار سفیر سوییس و کاردار ایتالیا به وزارت خارجه