مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 11 دی 1403 ساعت 16:452024-12-31بين الملل

کریگ موری: رژیم جدید سوریه ابزاری برای اهداف غرب و رژیم اسراییل است


کریگ جان موری، نویسنده و فعال حقوق بشر اسکاتلندی و سفیر بریتانیا در ازبکستان، در اظهاراتی تند، رژیم جدید در سوریه را به عنوان ابزاری در خدمت اهداف قدرت های خارجی توصیف کرد.

وی گفت: ما شاهد شکل گیری رژیمی هستیم که تروریست است و به طور طنزآمیزی در غرب به عنوان یک رژیم دموکراتیک و اصلاح طلب معرفی می شود، در حالی که هیچ شباهتی به این ویژگی ها ندارد.

به گفته موری، این رژیم توسط ترکیه، ایالات متحده، اسراییل و کشور های خلیج فارس تأمین مالی و سازمان دهی شده است؛ کشور هایی که در عین حال، هیچ اقدامی برای کمک به فلسطینیان انجام نداده اند.

وی تأکید کرد: این ائتلاف همان گروهی است که مسئول نسل کشی فلسطینیان است.

آنچه امروز می بینیم، ارتباطی با دموکراسی یا حقوق بشر ندارد.

این اتفاقات بخشی از پروژه اسراییل بزرگ و استمرار نسل کشی فلسطینیان است.

موری با اشاره به تناقضات موجود در سیاست های غرب ومتحدانش، تأکید کردکه روایت های مطرح شده درباره دموکراسی سازی در سوریه چیزی جزپوششی برای اهداف ژئوپلیتیکی و سرکوب حقوق فلسطینیان نیست.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کریگ موری: رژیم جدید سوریه ابزاری برای اهداف غرب و رژیم اسراییل است

کریگ موری: رژیم جدید سوریه ابزاری برای اهداف غرب و رژیم اسراییل است