مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 دی 1403 ساعت 15:002025-01-13پزشكي

یک مقام بهداشتی چین: موارد ابتلا به «متاپنوموویروس» رو به کاهش است


یک مقام بهداشتی چین روز گذشته (یکشنبه) گفت در بحبوحه برخی نگرانی های بین المللی در مورد همه گیری احتمالی نوعی بیماری ویروسی، موارد ابتلا به «متاپنوموویروس انسانی» (HMPV) با علائم شبه آنفلوآنزا در شمال این کشور رو به کاهش است.

- یک مقام بهداشتی چین: موارد ابتلا به متاپنوموویروس رو به کاهش است یک مقام بهداشتی چین روز گذشته (یکشنبه) گفت در بحبوحه برخی نگرانی های بین المللی در مورد همه گیری احتمالی نوعی بیماری ویروسی، موارد ابتلا به متاپنوموویروس انسانی (HMPV) با علائم شبه آنفلوآنزا در شمال این کشور رو به کاهش است.

به گزارش ایسنا، HMPV که متعلق به همان خانواده ویروس سنسیشیال تنفسی (RSV) است، باعث علائم آنفلوآنزا یا سرماخوردگی از جمله تب، سرفه و احتقان بینی می شود.

علائم اغلب به خودی خود برطرف می شوند، اگرچه می توانند باعث عفونت دستگاه تنفسی تحتانی در کودکان، سالمندان و افراد دارای نقص ایمنی شوند.

وانگ لیپینگ ، محقق مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های چین در نشست خبری کمیسیون بهداشت ملی چین گفت: متاپنوموویروس انسانی یک ویروس جدید نیست و حداقل چندین دهه است که با انسان ها همراه بوده است.

وانگ افزود: افزایش تعداد موارد ابتلا به این ویروس در سال های اخیر که برای اولین بار در سال 2001 در هلند شناسایی شد، به دلیل روش های تشخیص بهتر است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یک مقام بهداشتی چین: موارد ابتلا به «متاپنوموویروس» رو به کاهش است

یک مقام بهداشتی چین: موارد ابتلا به «متاپنوموویروس» رو به کاهش است