مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 7 دی 1403 ساعت 14:152024-12-27سياسي

امام جمعه کیش: دشمنان به دنبال تضعیف انصارالله و حشد الشعبی هستند


امام جمعه کیش با اشاره به تحولات اخیر در سوریه از تلاش دشمنان برای تضعیف انصارالله در یمن و حشد الشعبی در عراق خبر داد.

- بندرعباس - امام جمعه کیش با اشاره به تحولات اخیر در سوریه از تلاش دشمنان برای تضعیف انصارالله در یمن و حشد الشعبی در عراق خبر داد.

به گزارش، حجت الاسلام و المسلمین علیرضا بی نیاز در خطبه های این هفته نماز جمعه کیش با بیان اینکه سوریه به هرج و مرج کشیده شده است، اظهار کرد: اخبار منتشر شده در رسانه ها از وضعیت بحرانی در سوریه حکایت می کند که در سایه دخالت مستقیم برخی کشورها روز به روز به این تنش ها افزوده خواهد شد.

وی با اشاره به شکل گیری گروه هایی از جوانان انقلابی در سوریه بیان کرد: آزادی سوریه به دست جوانان و مردم همین کشور محقق خواهد شد و دشمنان نباید در این زمینه خیال خام داشته باشند.

امام جمعه کیش با بیان اینکه پس از سقوط دولت اسد در سوریه، برخی دولت های منطقه دچار غرور کاذب شدند، افزود: دشمن امروز خیال می کند، بلایی که سر سوریه آورده را می تواند در یمن نیز پیاده و این کشور را به سمت بحران هدایت کند، اما این آرزوی خود را به گور خواهد برد.

وی ادامه داد: یمن با ارتش مردمی و قدرتمند خود نشان داد که آماده مبارزه با صهیونیسم در خط مقدم جنگ است و از مواضع خود عقب نشینی نخواهد کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امام جمعه کیش: دشمنان به دنبال تضعیف انصارالله و حشد الشعبی هستند

امام جمعه کیش: دشمنان به دنبال تضعیف انصارالله و حشد الشعبی هستند