مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 27 دی 1403 ساعت 16:402025-01-16پزشكي

ضریب اشغال تخت در بیمارستان کلاردشت پایین است

ضریب اشغال تخت در بیمارستان کلاردشت پایین است

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران ضریب اشغال تخت را در بیمارستان کلاردشت پایین دانست وگفت: برای بهبود این وضعیت تلاش می کنیم.

- به گزارش خبرنگار مهر ، محمدصادق رضایی عصر پنجشنبه در بازدید از مدیریت شبکه بهداشت کلاردشت با تاکید بر اینکه کار اصلی ما آن است که کسی مبتلا به بیماری نشود تصریح کرد: حفظ جان و سلامت مردم وظیفه ما است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران خاطرنشان کرد: پیگیری بیمار مرخص شده از بیمارستان باید مورد توجه پزشک خانواده باشد که این پیشگیری است.

رضایی بر ارزیابی و تجزیه و تحلیل آماری جامعه هدف تحت پوشش خانه های بهداشت تاکید کرد و گفت: این اقدامات موجب می شود تا مقصد را بشناسید و به سمت آن حرکت کنید.

وی بر مطالعه مستمر و بروزرسانی اطلاعات پزشکان خانواده تاکید کرد و گفت: نباید کتاب های آموزشی و راهنما در قفسه های خانه بهداشت خاک بخورند بلکه باید به صورت روزانه و مستمر مورد مطالعه قرار گیرند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران متذکر شد: باید سیمای سلامت و شاخص ها در مراکز بهداشت واضح باشد.

بازدید از آزمایشگاه و دندانپزشکی شبکه بهداشت کلاردشت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران در بازدید از سالن آزمایشگاه از قسمت های مختلف آن بازدید کرد و در جریان امکانات و تجهیزات آن قرار گرفت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ضریب اشغال تخت در بیمارستان کلاردشت پایین است

ضریب اشغال تخت در بیمارستان کلاردشت پایین است