مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 22 دی 1403 ساعت 14:402025-01-11دانش

فرهنگستان علوم؛ اتاق فکری برای حل مسائل کشور/ لزوم استفاده از ظرفیت دانشمندان در دیپلماسی علم و فناوری


رییس فرهنگستان علوم در مجمع عمومی فرهنگستان علوم عنوان کرد: فرهنگستان ها می توانند نظرات کارشناسی خود را به نهادهای تصمیم گیر ارائه دهند.

- رییس فرهنگستان علوم در مجمع عمومی فرهنگستان علوم عنوان کرد: فرهنگستان ها می توانند نظرات کارشناسی خود را به نهادهای تصمیم گیر ارائه دهند.

به گزارش ایسنا، محمدرضا مخبر دزفولی، رییس فرهنگستان علوم، در جلسه مجمع عمومی این فرهنگستان که با حضور پزشکیان رییس جمهور در محل این فرهنگستان برگزار شد، با اشاره به استقبال رییس جمهور از حضور در جلسات نخبگانی و فرهنگستان ها، گفت: پزشکیان از همان روزهای اول مسئولیت، برای حضور در این جلسات ابراز تمایل کردند و تاکنون در دو جلسه مجمع شهرستان علوم پزشکی شرکت کرده اند.

خود من نیز آمادگی خود را برای حضور در جلسه مجمع عمومی فرهنگستان علوم اعلام کرده ام.

وی ضمن گرامیداشت یاد شریعتمداری، رییس اسبق فرهنگستان علوم و آرزوی سلامتی برای داوری اردکانی، رییس پیشین فرهنگستان، با اشاره به سابقه بیش از سه دهه فعالیت فرهنگستان علوم، گفت: با وجود حضور دانشمندان و فرهیختگان برجسته در این نهاد، از ظرفیت آن به خوبی در حکمرانی کشور استفاده نشده است.

رییس فرهنگستان علوم ادامه داد: دو جهت گیری مشترک در کارکرد فرهنگستان ها در سطح جهانی و ایران وجود دارد که از زمان شکل


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فرهنگستان علوم؛ اتاق فکری برای حل مسائل کشور/ لزوم استفاده از ظرفیت دانشمندان در دیپلماسی علم و فناوری

فرهنگستان علوم؛ اتاق فکری برای حل مسائل کشور/ لزوم استفاده از ظرفیت دانشمندان در دیپلماسی علم و فناوری