مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 دی 1403 ساعت 14:352025-01-07اقتصادي

قاچاقچیان سوخت در همدان امسال بیش از 196 میلیارد ریال جریمه شدند


به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، مرضیه یونسی مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان، روز سه شنبه در نشست شورای حقوقی روسای شعب و دستگاه های متولی مبارزه با قاچاق کالا و ارز همدان اظهار کرد: - مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان گفت: طی 9 ماهه امسال، قاچاقچیان سوخت یارانه ای به مبلغ 196 میلیارد و 647 میلیون ریال محکوم شده اند.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، مرضیه یونسی مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان، روز سه شنبه در نشست شورای حقوقی روسای شعب و دستگاه های متولی مبارزه با قاچاق کالا و ارز همدان اظهار کرد: طی 9 ماهه امسال 296 پرونده قاچاق سوخت به اداره کل ارجاع و 295 پرونده رسیدگی و منجر به صدور رای شده که میزان محکومیت صادره در این خصوص 196 میلیارد و 647 میلیون ریال بوده است.

وی با تاکید بر ضرورت اطلاع رسانی مصادیق قاچاق از طریق بسترهای رسانه ای، گفت: عمده مسائل مربوط به قاچاق کالا در زمینه سوخت مشاهده می شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: قاچاق کالا و ارز و جلوگیری از قاچاق سوخت در کشور مشکلاتی جدی ایجاد کرده و مبارزه با این پدیده همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده که مستلزم تلاش بیشتر در برخی حوزه ها، درایت، خطرپذیری و داشتن برنامه منسجم و منظم است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قاچاقچیان سوخت در همدان امسال بیش از 196 میلیارد ریال جریمه شدند

قاچاقچیان سوخت در همدان امسال بیش از 196 میلیارد ریال جریمه شدند