مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 دی 1403 ساعت 10:202024-12-21ورزشي

فرصت طلایی برای پرسپولیس در 3 بازی باقی مانده در نیم فصل


تیم فوتبال پرسپولیس در 3 دیدار باقی مانده خود تا پایان نیم فصل اول تهران را ترک نخواهد کرد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، تیم فوتبال پرسپولیس با گذشت 12 هفته از رقابت های لیگ برتر هنوز نتوانسته رضایت هواداران خود را جلب کند و این تیم با کسب 23 امتیاز و یک بازی کمتر نسبت به فولاد در رده چهارم قرار دارد.

خوان کارلوس گاریدو و شاگردانش 3 بازی تا پایان نیم فصل اول دارند که کسب 9 امتیاز می تواند شرایط این تیم را در جدول بهبود ببخشد.

ابتدا سرخ پوشان روز شنبه اول دی رو در روی مس رفسنجان قرار خواهند گرفت و در تاریخ 7 دی هم به مصاف تیم خیبر می روند و در آخرین بازی خود در نیم فصل هم در تاریخ 12 دی رو در روی تیم هوادار قرار می گیرند.

خبر خوب برای گاریدو و شاگردانش در این 3 بازی این است که این دیدارها در تهران برگزار می شود و نیازی به سفر کردن اعضای تیم پرسپولیس نیست و به این ترتیب آنها می توانند در حضور هواداران خود به مصاف رقبا بروند.

در دو بازی مقابل مس و خیبر، پرسپولیس میزبان است و دیدارها در ورزشگاه شهدای شهر قدس برگزار می شود و در دیدار با هوادار، سرخ ها میهمان هستند و به احتمال زیاد بازی در ورزشگاه پاس برگزار خواهد شد اما بنا به دلایلی به احتمال زیاد هواداران نمی توانند این بازی را از نزدیک مشاهده کنند و با تعدادی محدود برگزار خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فرصت طلایی برای پرسپولیس در 3 بازی باقی مانده در نیم فصل

فرصت طلایی برای پرسپولیس در 3 بازی باقی مانده در نیم فصل