مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 12 دی 1403 ساعت 13:452025-01-01اقتصادي

آغاز طرح تسهیل گری شغلی از اول بهمن ماه/ اجرای طرح روستای بدون بیکار در 20 شهرستان


معاون اشتغال و کارآفرینی سازمان بهزیستی با بیان اینکه این سازمان مکلف است امسال، برای 60 هزار نفر اشتغال ایجاد کند یا تسهیل گری اشتغال را انجام دهد، - آغاز طرح تسهیل گری شغلی از اول بهمن ماه/ اجرای طرح روستای بدون بیکار در 20 شهرستان ایسنا/خوزستان معاون اشتغال و کارآفرینی سازمان بهزیستی با بیان اینکه این سازمان مکلف است امسال، برای 60 هزار نفر اشتغال ایجاد کند یا تسهیل گری اشتغال را انجام دهد، از اجرای طرح روستای بدون بیکار در 20 شهرستان کشور خبر داد.

محسن ایروانی در نشست تخصصی با مدیرکل، معاونان و کارشناسان اشتغال و تسهیلگران شغلی بهزیستی خوزستان که امروز (12 دی ماه) انجام شد، اظهار کرد: طرح تسهیل گری شغلی از اول بهمن ماه آغاز به کار می کند و در قالب این طرح، 300 تسهیل گر شغلی در سراسر کشور فعالیت خواهند کرد.

عمده ترین هدف این طرح این است که قبل از ورود افراد به مرحله کسب و کار، آمادگی لازم از ابعاد مختلف را به دست بیاورند تا با دانش، مهارت و نگرش لازم وارد عرصه کسب و کار شوند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: این طرح با مدل بومی سازی مبتنی بر ویژگی های گروه هدف بهزیستی پیش بینی شده است.

معاون اشتغال و کارآفرینی سازمان بهزیستی گفت: در این طرح برای ارائه خدمات، نیازمند آمار دقیق افراد جویای کار هستیم بنابراین به زودی شناسایی افراد جوی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آغاز طرح تسهیل گری شغلی از اول بهمن ماه/ اجرای طرح روستای بدون بیکار در 20 شهرستان

آغاز طرح تسهیل گری شغلی از اول بهمن ماه/ اجرای طرح روستای بدون بیکار در 20 شهرستان