مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 2 دی 1403 ساعت 15:402024-12-22سياسي

ماهیت و گفتمان انقلاب اسلامی تمایزگرا است


انقلاب اسلامی در ماهیت و گفتمان معنایی خودش یک حرکت و جریان تمایزگرا است و می خواهد هویت متمایزی را به منصه ظهور برساند.

- قم- عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: انقلاب اسلامی در ماهیت و گفتمان معنایی خودش یک حرکت و جریان تمایزگرا است و می خواهد هویت متمایزی را به منصه ظهور برساند.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام والمسلمین احمد واعظی ظهر یکشنبه در نشستی که با حضور محققان، پژوهشگران و اساتید حوزه و دانشگاه در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: اگر بخواهیم نگاه عمیقی به وضعیّت تاریخی اجتماعی معاصری که در سطح جهانی در آن به سر می بریم داشته باشیم، وضعیّت چنین است که حرکت در سطح میکرو و خُرد و در سطح فردی به سمت تقویت تمایز گرایی است.

رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم بیان کرد: آنچه در سطح خُرد و میکرو و حوزه فردی در جهان می گذرد، شدّت بخشیدن به فردگرایی، هویت گرایی فردی و تقویت تمایز گرایی فردی، میدان دادن و گشوده بودن به اینکه افراد آزادانه انتخاب گری فردی داشته باشند، هم هویت فردی خودشان را تعریف کنند و هم هویت فردی خودشان را آن گونه که می خواهند، متمایز از دیگران به منصهٔ ظهور برسانند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ماهیت و گفتمان انقلاب اسلامی تمایزگرا است

ماهیت و گفتمان انقلاب اسلامی تمایزگرا است