مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 2 دی 1403 ساعت 18:402024-12-22سياسي

بلوار 36 متری اسلام آباد سنندج حرکتی برای کاهش معضل ترافیک است


افتتاح بلوار 36 متری اسلام آباد سنندج حرکتی برای کاهش معضل ترافیک است.

- سنندج- شهردار سنندج گفت: افتتاح بلوار 36 متری اسلام آباد سنندج حرکتی برای کاهش معضل ترافیک است.

به گزارش خبرنگار مهر ، سید انور رشیدی عصر یکشنبه در آیین افتتاح بلوار اسلام آباد سنندج که با حضور جمعی از مسئولان استان انجام شد، اظهار کرد: بلوار اسلام آباد سنندج از محورهای شریانی شهر محسوب می شود که شرق و غرب سنندج را به هم متصل کرده است.

وی با بیان اینکه افتتاح این بلوار زمینه ساز کاهش معضل ترافیک است، افزود: این پروژه چهار هزار و 500 کیلومتر طول و 36 متر عرض دارد که امروز در سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر به بهره برداری می رسد.

وی خاطر نشان کرد: پروژه یاد شده در 14 سال گذشته 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشت اما در 2 سال اخیر با کار جهادی تکمیل شد و به اتمام رسید.

شهردار سنندج اذعان کرد: رفع گره های ترافیکی از مطالبات اصلی مردم سنندج است و برای رفع این مشکل پروژه های متعددی در سنندج تعریف شده است.

رشیدی عنوان کرد: مطالعات تقاطع آزادگان نیز انجام شده که با طول 6 کیلومتر و با هدف ایجاد زیرساخت ترافیکی احداث می شود.

وی اضافه کرد: عملیات اجرایی تقاطع تکیه و چمن نیز به عنوان دیگر پروژه عمرانی سنندج آغاز شده که حرکت ارزشمندی در کاهش ترافیک خواهد بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بلوار 36 متری اسلام آباد سنندج حرکتی برای کاهش معضل ترافیک است

بلوار 36 متری اسلام آباد سنندج حرکتی برای کاهش معضل ترافیک است