مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 3 دی 1403 ساعت 13:552024-12-23اجتماعي

همدلی دانش آموزان 9 هزار مدرسه در خوزستان با کودکان لبنان و فلسطین


مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با تاکید بر لزوم همدلی دانش آموزان ایرانی با کودکان مظلوم لبنان و فلسطین گفت: در فرهنگ ما ایرانیان، کمک به دیگران و حمایت از مظلومان از دیرباز جایگاه ویژه ای داشته است.

- همدلی دانش آموزان 9 هزار مدرسه در خوزستان با کودکان لبنان و فلسطین ایسنا/خوزستان مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با تاکید بر لزوم همدلی دانش آموزان ایرانی با کودکان مظلوم لبنان و فلسطین گفت: در فرهنگ ما ایرانیان، کمک به دیگران و حمایت از مظلومان از دیرباز جایگاه ویژه ای داشته است.

عبدالله حبیبی در مراسم زنگ پویش ملی برمدار مقاومت که امروز (3 دی ماه) در دبیرستان شاهد ارشاد ناحیه سه اهواز برگزار شد، با اشاره به حدیثی از پیامبر اسلام (ص) مبنی بر اینکه هرکس صدای مظلومی را بشنود ولی به یاری او نشتابد مسلمان نیست، بر اهمیت حمایت از مظلومان تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به شعر سعدی مبنی بر اینکه بنی آدم اعضای یکدیگرند، با تاکید بر اهمیت همدلی و کمک به هم افزود: در فرهنگ ما ایرانیان، کمک به دیگران و حمایت از مظلومان از دیرباز جایگاه ویژه ای داشته است.

وی با اشاره به نقش تاریخی بانوان در حمایت از مظلومان گفت: به عنوان مثال به حضرت خدیجه (س) تمام دارایی خود را در راه اسلام هزینه کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

همدلی دانش آموزان 9 هزار مدرسه در خوزستان با کودکان لبنان و فلسطین

همدلی دانش آموزان 9 هزار مدرسه در خوزستان با کودکان لبنان و فلسطین