مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 2 دی 1403 ساعت 13:202024-12-22سياسي

برای رونق مرزهای شوشمی و شیخ صله باید مالکیت زمین در این مرزها تعیین تکلیف شود


ناظر گمرکات استان کرمانشاه تعیین تکلیف مالکیت زمین در مرزهای رسمی شوشمی و شیخ صله را مهمترین و اولین گام برای رونق بخشی مبادلات تجاری در این مرزها عنوان کرد.

- برای رونق مرزهای شوشمی و شیخ صله باید مالکیت زمین در این مرزها تعیین تکلیف شود ایسنا/کرمانشاه ناظر گمرکات استان کرمانشاه تعیین تکلیف مالکیت زمین در مرزهای رسمی شوشمی و شیخ صله را مهمترین و اولین گام برای رونق بخشی مبادلات تجاری در این مرزها عنوان کرد.

علی اصغر عباس زاده در نشست با نماینده مردم شهرستانهای پاوه، ثلاث باباجانی، جوانرود و روانسر در مجلس شورای اسلامی، تعیین تکلیف مالکیت زمین در مرزهای رسمی شوشمی و شیخ صله را مهمترین و اولین گام برای رونق بخشی مبادلات تجاری در این مرزها برشمرد و گفت: با مشخص شدن مالکیت زمین در مرزهای شوشمی و شیخ صله، امکان توسعه و تجهیز زیر ساختها در این مرزها از سوی سازمانهای متولی فراهم خواهد شد.

عباس زاده گام دوم برای افزایش مبادلات تجاری در مرزهای شوشمی و شیخ صله را حضور دستگاه های متولی جهت توسعه و تجهیز زیرساخت های این مرزها عنوان کرد.

ناظر گمرکات استان و مدیر کل گمرک کرمانشاه با تاکید بر اینکه مرزهای شوشمی و شیخ صله براساس مصوبه هیات وزیران سال 1398 رسمی شده اند، افزود: براساس قوانین جاری کشور، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برای رونق مرزهای شوشمی و شیخ صله باید مالکیت زمین در این مرزها تعیین تکلیف شود

برای رونق مرزهای شوشمی و شیخ صله باید مالکیت زمین در این مرزها تعیین تکلیف شود