مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 11 دی 1403 ساعت 11:532024-12-31سياسي

رد پای زنان در موفقیت های بعد از انقلاب در ایران دیده می شود


عالی ترین مقام قضایی استان سمنان معتقد است که در همه موفقیت های بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی در ایران، رد پای زنان دیده می شود و از همین رو است که دشمنان در پی ضعیف جلوه دادن جایگاه زن در نظام اسلامی هستند.

- رد پای زنان در موفقیت های بعد از انقلاب در ایران دیده می شود ایسنا/سمنان عالی ترین مقام قضایی استان سمنان معتقد است که در همه موفقیت های بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی در ایران، رد پای زنان دیده می شود و از همین رو است که دشمنان در پی ضعیف جلوه دادن جایگاه زن در نظام اسلامی هستند.

حجت الاسلام والمسلمین محمدصادق اکبری امروز 11 دی در جمع بانوان شاغل در دادگستری کل استان اظهار کرد: از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون هر موفقیتی که در کشور رقم خورده است، نقش مهم و اساسی بانوان در آن موفقیت دیده می شود و بر همین اساس، جایگاه ارزشمند بانوان بر هیچ شخصی پوشیده نیست.

رییس کل دادگستری استان سمنان ادامه داد: پیامبر رحمت و مهربانی حضرت محمد (ص) دو امانت، یعنی قرآن و عترت را بعد از خویش باقی گذاشته اند و فرمودند، هر کسی به این دو امانت چنگ بزند و تمسک بجوید، هدایت و به سر منزل مقصود خواهد رسید.

در واقع این دو امانت چراغ های فروزانی است که برای هدایت بشر باقی گذاشته شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رد پای زنان در موفقیت های بعد از انقلاب در ایران دیده می شود

رد پای زنان در موفقیت های بعد از انقلاب در ایران دیده می شود