مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 دی 1403 ساعت 20:052024-12-21سياسي

نگرانی از افزایش خشونت در خانواده ها


معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا با اشاره به اینکه 18 دسامبر روز جهانی عاری از خشونت و افراط گری نام گرفته است، نوشت: اگر خشم و عصبانیت به خوبی کنترل شود، - قطعاً به احساس خوشایندی تبدیل می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر ؛ سردار منتظرالمهدی با تاکید بر اینکه انواع خشونت چه کلامی و چه فیزیکی و جسمانی، رفتاری آزاردهنده و دردناک اس؛ در یادداشتی نوشت: این مقوله علاوه بر جسم، روح و روانِ قربانیان را دستخوش رنج و آزارساخته و امنیت و آرامش آنان را فرومی کاهد؛ حتی فراتر از آن، اگر ریشه در سنین کودکی و نوجوانی باشند، آنچنان آسیب رسان است که اثرات آن به عنوان نوعی رخ داد ضربه آمیز (تروماتیک)، تا واپسین سال های زندگی باقی می ماند و جز با درمانگری های عمیق نمی توان آن را از میان راند.

ادامه یادداشت چنین است: اگرچه انواع نهادهای بین المللی در چند دهه اخیر، تلاش کرده اند تا با اقدامات پیش گیرانه و مداخلات زود هنگام، نرخ وقوع خشونت و میزان بروز رفتارهای خشونت آمیز، را بکاهند، اما شواهد و آمارها حاکی از آن است که، همچنان نرخ وقوع رفتارهای خشونت آمیز (از جنگ و تروریسم تا قتل و تجاوز و نزاع و …) بالا است.

وقتی یونیسف گزارش می دهد چند صد میلیون زن (بیش از 370 میلیون زن) در معرض تعدی و خشونت و آزار جنسی قرار گرفته اند؛ مشخص است هر یک از این نوع خشونت ها ن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نگرانی از افزایش خشونت در خانواده ها

نگرانی از افزایش خشونت در خانواده ها