مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 9 دی 1403 ساعت 12:202024-12-29اقتصادي

30 هزار پزشک عمومی در هیچ جایی مشغول فعالیت نیستند/ مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی 1404 به پایان می رسد


معاون آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه ما کمبود پزشک در کشور نداریم، گفت: بر اساس آماری که دریافت کردیم 30 هزار پزشک عمومی هیج جا فعالیت نمی کنند؛ - 30 هزار پزشک عمومی در هیچ جایی مشغول فعالیت نیستند/ مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی 1404 به پایان می رسد معاون آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه ما کمبود پزشک در کشور نداریم، گفت: بر اساس آماری که دریافت کردیم 30 هزار پزشک عمومی هیج جا فعالیت نمی کنند؛ بر این اساس سال 1404 پایان مصوبه افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی و دندانپزشکی خواهد بود.

به گزارش ایسنا، جلیل حسینی در نشست خبری با اصحاب رسانه که امروز در ساختمان مرکزی وزارت بهداشت برگزار شد، گزارشی از وضعیت فعلی آموزش دانشگاه های علوم پزشکی ارائه داد و گفت: آموزش پزشکی کشور ما با یک سری فشارها و چالش ها مواجه است و متاسفانه این عوامل اساتید را بی انگیزه کرد.

بر این اساس سعی وزارت بهداشت این است با برنامه ریزی های وزیر بهداشت و سیاست های رییس جمهور، مشکلاتی که سر راه دانشجویان و دانشگاه هاست را تسهیل کند و بتواند محیط شاد و پر انگیزه را برای اساتید داشته باشد.

تا در نهایت به ارتقای علم و مهارت های فراگیران دانشگاه ها برسیم و بیش از گذشته گروه های پزشکی ما که همیشه سرآمد دانش در منطقه بودند همچنان این شرایط را حفظ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

30 هزار پزشک عمومی در هیچ جایی مشغول فعالیت نیستند/ مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی 1404 به پایان می رسد

30 هزار پزشک عمومی در هیچ جایی مشغول فعالیت نیستند/ مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی 1404 به پایان می رسد