مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 29 دی 1403 ساعت 14:052025-01-18اجتماعي

پژوهش و پرسشگری از درون مدرسه فرهنگ سازی شود


مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: برای حفظ سرمایه های انسانی و اجتماعی موجود نیازمند تحولاتی عمیق و گسترش تفکر انتقادی هستیم، زیرا آموزش و پرورش بستر تربیت افراد شجاع، - ایسنا/قزوین مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: برای حفظ سرمایه های انسانی و اجتماعی موجود نیازمند تحولاتی عمیق و گسترش تفکر انتقادی هستیم، زیرا آموزش و پرورش بستر تربیت افراد شجاع، خیرخواه، خلاق و پرسشگر است و این امر باید از داخل مدرسه فرهنگ سازی شود.

حسنعلی اصغری روز شنبه 29 دی ماه در نشست تخصصی حوزه معاونت آموزش متوسطه استان ضمن قدردانی از اقدامات حوزه آموزش متوسطه و مهم دانستن این حوزه، اظهار کرد: با نگاه علمی، برنامه محور و همفکری کارشناسان حوزه آموزش متوسطه می توانیم در کیفی سازی برنامه ها و شاخص های این حوزه گام های مؤثری برداریم.

وی مستندسازی تحربیات زیسته و تبادل تجربیات مدیران را از سرمایه های ماندگار در آموزش و پرورش دانست و گفت: مدیران و کارکنان باید تجارب خود را ثبت کنند و آن ها را در بین سایر مدیران به اشترک بگذارند.

زیرا مستندسازی و تجربه نگاری به عنوان منبع غنی علمی قابل ثبت و ضبط سرمایه های غیرقابل تکرار هستند که باید نسبت به این موضوع با حساسیت عمل شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پژوهش و پرسشگری از درون مدرسه فرهنگ سازی شود

پژوهش و پرسشگری از درون مدرسه فرهنگ سازی شود