مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 دی 1403 ساعت 15:412024-12-24سياسي

چرا در فتح المبین تونل کندیم؛ خدمات حاج غلامحسین رعیت و مقنی های جنگ


یکی از دلایل ایجاد تونل برای انجام عملیات این بود که مین هایی در وسعت بسیار توسط دشمن در منطقه ریخته شده بود.

مین گذاری استاندارد خاصی دارد اما در آن منطقه هیچ استانداردی رعایت نشده بود.

- چرا در فتح المبین تونل کندیم؛ خدمات حاج غلامحسین رعیت و مقنی های جنگ یکی از دلایل ایجاد تونل برای انجام عملیات این بود که مین هایی در وسعت بسیار توسط دشمن در منطقه ریخته شده بود.

مین گذاری استاندارد خاصی دارد اما در آن منطقه هیچ استانداردی رعایت نشده بود.

خبرگزاری مهر _ گروه فرهنگ و ادب: کتاب معبد زیرزمینی نوشته معصومه میرابوطالبی روایتی است از خاطرات شهید حاج غلامحسین رعیت و مقنی هایی که در عملیات فتح المبین معبری زیر زمین حفر کرده اند.

معبدزیرزمینی رمانی بر اساس خاطرات مقنی ها از جنگ تحمیلی است؛ خاطراتی که هر چند تأثیر جالب توجهی در عملیات فتح المبین داشته، اما با وجود گذشت بیش از 30 سال از پایان جنگ تحمیلی، همچنان ناگفته مانده و نَقل زبان ها و محافل نشده اند.

شخصیت اصلی این رمان جوانی به نام الیاس است.

داستان با کشمکش های درونی و درگیری های الیاس با اطرافیانش شروع می شود.

مخاطب را با خود همراه می کند و از کمال آباد تا خاکریز جبهه های جنوب می کشاند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چرا در فتح المبین تونل کندیم؛ خدمات حاج غلامحسین رعیت و مقنی های جنگ

چرا در فتح المبین تونل کندیم؛ خدمات حاج غلامحسین رعیت و مقنی های جنگ