مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 20 دی 1403 ساعت 01:402025-01-08حوادث

اشتباه خطرناک یک خلبان در فرودگاه امام خمینی (ره)


خلبان پرواز کاسپین در مسیر ازمیر از مسیر تاکسی روی فرودگاه امام خمینی قصد انجام پرواز داشت که با دستور برج مراقبت متوجه خطای پرواز خود شد.

- به گزارش تانناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، ایمنی در پرواز همواره جزو اولین ترین و مهم ترین اولویت ها در پروازهای خارجی به شمار می رود که در این زمینه نقش خلبان در ایمنی پروازها بسیار مهم  و حائز اهمیت است.

این در حالی است که خلبان رواز شماره 7912 شرکت هواپیمایی کاسپین به مقصد ازمیر، شب گذشته 18 دی، ساعت 20:15 از Taxiway a فرودگاه امام خمینی (ره) قصد پرواز داشت و تیک آف کرد که با هوشیاری برج مراقبت و اخطار به خلبان، abort انجام و از بروز سانحه جلوگیری می شود.

گفتنی است خلبان به جای انجام تیک آف از باند پروازی، از خزش راه یا تاکسی وی (taxiway) مجاور باند اقدام به برخواستن کرده بود که خوشبختانه با هشدار به موقع برج مراقبت در این رویداد به کسی آسیب نرسید.

پس از این واقعه از کاکپیت کرو بلافاصله تست گرفته می شود زیرا این اشتباه بزرگ، نقض فاحش ایمنی و بسیار خطرناک بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اشتباه خطرناک یک خلبان در فرودگاه امام خمینی (ره)

اشتباه خطرناک یک خلبان در فرودگاه امام خمینی (ره)