مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 5 دی 1403 ساعت 22:202024-12-25اقتصادي

کلاهبرداری 10 میلیارد تومانی از 30 سرمایه گذار


جانشین فرمانده انتظامی استان قم تاکید کرد: شهروندان برای سرمایه گذاری به افرادی که شناخت ندارند اعتماد نکنند و صرف اینکه افراد زیادی مبادرت به سرمایه گذاری می کنند دلیل بر موجه و قانونی بودن سرمایه گذاری و اقدامات افراد ندارد.

- جانشین فرمانده انتظامی استان قم تاکید کرد: شهروندان برای سرمایه گذاری به افرادی که شناخت ندارند اعتماد نکنند و صرف اینکه افراد زیادی مبادرت به سرمایه گذاری می کنند دلیل بر موجه و قانونی بودن سرمایه گذاری و اقدامات افراد ندارد.

جانشین فرمانده انتظامی استان قم گفت: فردی که از 30 نفر در استان های قم و تهران با هدف سرمایه گذاری در معاملات خودرو، طلا اقدام به کلاهبرداری 100 میلیارد ریالی کرده دستگیر شد.

     به گزارش ایسنا؛ سرهنگ منوچهر نصیری در گفت وگویی خبری، اظهار کرد: در پی طرح شکایت تعدادی از شهروندان مبنی بر اینکه برای خرید خودرو به یکی از نمایشگاه های اتومبیل مراجعه و متصدی نمایشگاه با ترفند و اقدامات متقلبانه؛ سبب ترغیب و تشویق مشارکت در سرمایه گذاری در معاملات خودرو، طلا، سود را برای مالباختگان فراهم و پس از دریافت مبلغ مورد نظر متواری شده است، موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قم قرار گرفت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کلاهبرداری 10 میلیارد تومانی از 30 سرمایه گذار

کلاهبرداری 10 میلیارد تومانی از 30 سرمایه گذار