مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 3 دی 1403 ساعت 13:302024-12-23سياسي

ضرورت تنظیم گری با مشارکت بخش خصوصی / انحصار، مانع تحقیق و توسعه حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات می شود


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه انحصار، مانع تحقیق و توسعه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات محسوب می شود، تاکید کرد که حمایت از تولید داخلی نباید باعث شکاف فناوری بین کشورمان و کشورهای صاحب فناوری شود.

- وزیر ارتباطات در آیین افتتاح "ایران تلکام 1403" مطرح کرد: ضرورت تنظیم گری با مشارکت بخش خصوصی / انحصار، مانع تحقیق و توسعه حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات می شود وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه انحصار، مانع تحقیق و توسعه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات محسوب می شود، تاکید کرد که حمایت از تولید داخلی نباید باعث شکاف فناوری بین کشورمان و کشورهای صاحب فناوری شود.

به گزارش ایسنا، سید ستار هاشمی- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- در مراسم افتتاح نمایشگاه تلکام که امروز (دوشنبه) با حضور معاون اول رییس جمهوری برگزار شد، تاکید کرد که ارتباطات به شدت مهم است و زیر ساخت فناوری های نوین محسوب می شود.

وی افزود: در دهه های گذشته زیرساخت های ارتباطی ما به شکل فزاینده ای رشد کرده که همین امر باعث شده، بستر هم افزایی ایجاد شود تا امروز صحبت کردن راجع به هوش مصنوعی دور از ذهن نباشد.

هاشمی تصریح کرد: به روایت دیگر هوش مصنوعی از حوزه ارتباطی جداپذیر نیست، زیرا با فراهم شدن زیرساخت های پردازشی، مراکز داده و ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت تنظیم گری با مشارکت بخش خصوصی / انحصار، مانع تحقیق و توسعه حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات می شود

ضرورت تنظیم گری با مشارکت بخش خصوصی / انحصار، مانع تحقیق و توسعه حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات می شود